S IMMO Hungary: ismét a City Center irodaházat választotta a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal

Sajtóközlemények

Korábbi bérlőjével állapodott meg az S IMMO Hungary

  • A City Centerből koordinálják a tunéziai utakat

Az Utazás Kiállítás első napján jelentette be a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal, hogy újra megnyitja budapesti irodáját a City Center irodaházban. A két cég között már korábban is volt együttműködés.

 

Az S IMMO Hungary februárban állapodott meg a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatallal, amely 1996-tól 15 éven át a City Centerben bérelt irodát, mielőtt Bécsbe tette át székhelyét. Az észak-afrikai ország képviseletének munkatársai várhatóan április 1-jétől vehetik birtokba belvárosi központjukat, amelyet kérésüknek megfelelően tunéziai tájakat és motívumokat idéző dekoráció díszít majd.

 

„Nagyon örülünk, hogy egy régi bérlőt üdvözölhetünk újra a City Centerben, és reméljünk, az együttműködés ezúttal is hosszú távú lesz. Úgy gondolom, az elmúlt évek munkájának elismerése, hogy korábbi ügyfelünk megkeresett minket, és visszatér hozzánk. Mindent megteszünk azért, hogy megfeleljünk az elvárásainak” - mondta Sermer Katalin, az S IMMO Magyarországért felelős területi vezetője.

 

„Egyre nagyobb érdeklődést tapasztalunk a tunéziai utak iránt, ezért a magyar és a román piacot is budapesti központból szeretnénk kiszolgálni. Mivel korábban is elégedettek voltunk a City Center nyújtotta lehetőségekkel, úgy döntöttünk, ismét a város szívében nyitjuk meg képviseletünket”– mondta el Leith Ben Zakour, a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal budapesti irodájának vezetője.