Pódium: újratöltve

Sajtóközlemények

Alig egy év alatt ismét megtelt az S IMMO irodaháza

Villámrajtot vett a Pódium Irodaház. A műszaki és esztétikai felújítást követően az S IMMO zászlóshajójának számító ingatlan 2016 elején került ismét a piacra. A hatezer négyzetméteres épület 92 százaléka alig tizenkét hónap alatt bérlőre talált.

Az 1992-ben épült Pódium Irodaházon 2015-ben nagyszabású műszaki és esztétikai felújítást hajtottak végre. Átépítették a recepciót és a liftelőtereket, új bemutató irodát alakítottak ki, valamint négycsöves fan coil rendszert telepítettek. Az épület vonzerejét jól jelzi, hogy három nagy bérlő kevesebb mint két hónap alatt a teljes terület több mint egyharmadát bérbe vette.

Idén április és augusztus között hat vállalkozás költözött a Pódiumba, számukra 380 és 950 négyzetméter közötti bérleményeket alakítottak ki. Legutóbb egy állami cég írt alá bérleti megállapodást 900 négyzetméteres területre, amelyet jövő februárban foglal el. Ezzel az ügylettel az S IMMO Hungary 87 százalék fölé növelte az épület kihasználtságát. Két jelenlegi bérlő, a CodeCool és az Egon Zehnder pedig néhány hónap elteltével máris bővíti bérleményét, ennek nyomán a ház bérbeadottsága eléri a 92 százalékot. A Pódium Irodaház kizárólagos ingatlanügynöke a Colliers International.

A VI. kerületi Nagymező utcában található Pódium Irodaház tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető, a közelben számos szolgáltatóegység és vásárlási lehetőség áll a bérlők rendelkezésére. A nyolcemeletes épület alatt háromszintes mélygarázs helyezkedik el, az akadálymentes épületben két felvonó üzemel. A tervezéskor nagy figyelmet fordítottak arra, hogy természetes fényben gazdag tereket alakítsanak ki, az ablakok ugyanakkor nyithatók és belső árnyékolóval is ellátták őket. A felső szinteken lévő egységekhez saját terasz tartozik, a hetedik emeleten pedig minden bérlő számára nyitott panorámás terasz található.