Gyógyszeripari rendszergazda cég költözik a Blue Cube-ba

Sajtóközlemények

A Blue Cube irodaház üdvözli új bérlőjét, a gyógyszeripari szoftverek fejlesztésével foglalkozó Novodatát, aki mintegy 950 m2-es irodaterületre írt alá bérleti szerződést. A tranzakció során a bérbeadó S IMMO-t a Colliers International, míg a bérlőt a Tower Ingatlan képviselte.

A Novodatát 1988-ban alapították Magyarországon, és 2016-ban csatlakozott a Phoenix Csoport tagjához, az ADG Apotheken- Dienstleistungsgesellschaft mbH-hoz. Mivel az ADG-nek már régóta létezik egy hasonló piacon működő leányvállalata, az LX-Line, ezért úgy döntöttek, hogy a két, külön álló iroda működését egy közös irodaterületen vonják össze. A helyszín kiválasztásánál fontos szerepet játszott, hogy egy vonzó, és a hosszú távú céloknak is megfelelő területen folytathassa a két cég a közös munkát.

A Blue Cube az S IMMO Magyarország portfóliójának egyik kiemelkedő épülete. Ideális adottságaival és térkiosztásával, fényben úszó területeivel, flexibilis belső kialakításával kitűnő lokációt kínál közepes- és nagyméretű cégek számára. Az M3-as metró közelsége kiváló közlekedési kapcsolatot biztosít, és a házban működő étterem, konferenciaterem és a szomszédos Duna Plaza-ban található számos szolgáltatás mind a bérlők kényelmét szolgálják.

„Örömmel köszöntjük a Novodatát bérlőink között, és meggyőződésünk, hogy a Blue Cube szolgáltatásaival, áruszállításra alkalmas megközelíthetőséggel és teherlifttel, ügyfélszolgálati területével és magas műszaki minőségével tökéletes választás. Egyre növekvő érdeklődést tapasztalunk a „BREEAM Very Good” minősítéssel rendelkező épület iránt, és bízunk benne, hogy az elkövetkező hónapokban többen is követni fogják a Novodata példáját.” - mondta Sermer Katalin, az S IMMO magyarországi country managere.