Fejlesztésekkel a bérlők elismeréséért

Sajtóközlemények

Folytatódik az S IMMO Hungary irodaházainak megújulása

Korszerűsítések és egyre magasabb kihasználtság jellemzi az S IMMO Hungary irodaházait. A műszaki és esztétikai felújítások nagyobb része az elmúlt év végéig befejeződött, és már az idén is több nagy volumenű bérleti megállapodás köttetett a szabad területekre. A magyarországi ingatlanpiacon 2001 óta jelen lévő cég az utóbbi 3 évben nagy hangsúlyt fektetett a portfóliójába tartozó ingatlanok modernizálásá

Folyamatos fejlesztés – növekvő kereslet

Az elmúlt évek során több, az S IMMO Hungary kezelésében lévő irodaház teljes felújításon esett át, egyes épületekben pedig jelenleg is zajlanak kisebb-nagyobb gépészeti, illetve belsőépítészeti munkálatok. A létesítmények külső-belső megújulása kézzelfogható vonzerőt jelent: több közülük 95% fölötti kihasználtsággal működik, és a még bérelhető területek iránt is élénk az érdeklődés.

Azon túl, hogy a homlokzati felújítások több irodaépület megjelenését is felfrissítették, az S IMMO Hungary jelentős műszaki munkálatokat is végzett az ingatlanai többségében. Új fan coil-rendszereket telepítettek, kazánokat és hűtőberendezéseket cseréltek, de a River Estates esetében például a komplett légtechnikai rendszert korszerűsítették.

A korszerűsítés további fontos eleme volt a közösségi terek, így a recepciók és a liftelőterek átépítése, valamint a mélygarázsok újrafestése és padlójának cseréje. Néhány épületben új bemutató irodák létesültek, újabb lendületet adva a bérbeadási aktivitásnak. A cég létesítményei iránt számottevő a kereslet, több épület gyakorlatilag teltházzal működik, és a teljes portfólió együttes kihasználtsági mutatója 80 százalék felet

Az üzleten túl: felelősséggel a társadalmi környezetért

A Városmajor közvetlen közelében fekvő Maros utcai épület már nem először fogadja be a Bátor Tábort. A súlyosan beteg gyermekek táboroztatásával foglalkozó önkéntes segítőket toboroz itt nyári programjaihoz. A cég társadalmi felelősségvállalása a Bátor Tábor Alapítvány mellett több más, nehéz helyzetben lévő, gyermekek és családok segítésével foglalkozó szervezet támogatására is kiterjed. A Határtalan Szív Alapítvánnyal az osztrák anyavállalat, az S IMMO AG révén építették ki a kapcsolatot. A szervezet halmozottan hátrányos helyzetű, veszélyeztetett, valamint roma gyermekek és fiatalok esélyegyenlőségének megteremtésén dolgozik.

A támogatott szervezetek közé felvették a krízishelyzetbe került fiatal anyák felkarolására létrejött Lea Alapítványt és Lea Otthont is, de ezen felül is rendszeresen segítik a nélkülözőket pénzbeli és egyéb felajánlásokkal. Az S IMMO Hungary az elmúlt év végén partnereit is bevonta a karácsonyi adományozásba. A cég egy virtuális játékban a résztvevők aktivitását figyelembe véve, ajánlásaiknak megfelelően osztotta szét a kiválasztott szervezetek között az ajándékozásra szánt összeget.