A Blue Cube az Év Irodaháza

Sajtóközlemények

A szakértői zsűri és a közönség döntése alapján a Blue Cube lett az Év Irodaháza

  • A nívós szakmai díj különlegessége, hogy a bérlői bizalmat is értékelték

A Blue Cube, az S IMMO Hungary Kft. irodaháza nyerte az Év Irodaháza díjat, melyet az idén negyedik alkalommal megrendezett nívós megmérettetés az Év Irodája verseny gáláján adtak át. A nyertesek kiválasztásánál az építészekből és irodapiaci szakértőkből álló zsűri szempontjai mellett a közönség véleménye is szerepet kapott. A közel két hónapon át tartó közönségszavazás igen népszerű volt, nagyszámú szavazat érkezett a jelölt épületekre, köztük a Blue Cube irodaházra is. Az utóbbi évek kedvezőtlen trendjei után, a rendezvényen a szakma képviselői a piacon tapasztalható pozitív előjeleket bizakodóan értékelték.

Tíz irodaház versengett a díjért, amelynek különlegessége, hogy a többlépcsős kiválasztásnál kiemelt szempont a bérlői elégedettség és a funkcionalitás, amit a zsűri személyesen ellenőrzött. Az értékelésben a zsűri kiemelte, hogy az S IMMO-nak sikerült a Blue Cube-ot újrapozícionálni, és egybérlős irodaházból a modern követelményeknek megfelelő, több bérlős épületté alakítani.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a Blue Cube ezen a rangos versenyen sikert ért el. Az eredmény azt igazolja, hogy jó úton járunk: a szakmai elismerés mellett a bérlőink visszajelzése, hogy értékelik a közöttünk kialakult kapcsolatot, legalább annyira fontos. Természetesen továbbra is igyekszünk az igényeknek megfelelően változni, fejlődni, hogy életteret teremthessünk partnereinknek a munka világában is – mondta Sermer Katalin az S IMMO Hungary Kft. ügyvezetője.

A Blue Cube az úgynevezett „Váci úti irodafolyosón” található. A közel 10.000 m²-es irodaház 2002-ben épült és nemrégiben jelentős felújításon esett át. A Boldizsár Andrea belsőépítész tervei alapján megújult központi recepció és belső kert - ahol egy pétanque pálya is helyet kapott - az irodákban dolgozók és látogatóik számára nyújt felfrissülésre és kellemes tartózkodásra alkalmas tereket.