Metanavigation HU


Pfadnavigation HU


Servicenavigation HU


Jogi nyilatkozat

Az S IMMO APM Hungary Kft. a jelen weboldalon megjelenített tartalom gondos összeállítására törekedett, azonban felelősséget nem vállal ezen adatok és információk valódiságáért, pontosságáért, teljességéért, illetve aktualitásáért. A tévedés joga fenntartva. Különösen nem vállal az S IMMO APM Hungary Kft. felelősséget azon károkért, melyek jelen weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett felhasználásából adódnak.

Social Media:

Az S IMMO APM Hungary Kft. twitter-oldalán elérhető tartalmak kizárólag tájékoztatási célúak. Az S IMMO APM Hungary Kft. olyan külső oldalakra vonatkozó linkeket és referenciákat oszthat meg, amelyek tartalmáért, illetve forrásáért felelősséget nem vállal. Ezen túlmenően nem vállal felelősséget az S IMMO APM Hungary Kft. a megadott oldalak adatvédelméért, tartalmáért, illetve a tartalom valódiságáért sem. A linkekben feltüntetett oldalak, hivatkozások nem jelentik azt, hogy az S IMMO APM Hungary Kft. ezen oldalak által érintett társaságokat, termékeket vagy márkákat támogatná vagy ezekkel jogilag bármilyen kapcsolatban állna. Amennyiben az S IMMO APM Hungary Kft. tudomást szerez arról, hogy az általa meghivatkozott linkkel érintett honlap jogellenes tartalmú, úgy ezen linket haladéktalanul törli.

Jelen irányelvek egyaránt vonatkoznak azon Flickr és Youtube, illetve valamennyi közösségi hálozatra és csatornára, valamint ezek kommentárjaira, vitáira és fórumbejegyzéseire, amelyek bármely módon az S IMMO APM Hungary Kft. és/vagy az S IMMO társaságokkal kapcsolatban állnak.

Sem az S IMMO APM Hungary Kft., sem leányvállalatai nem kötelesek arra, hogy a Social Media csatornákban megjelenő kommentárokat, válaszokat és hivatkozásokat kövessék, azokra reagáljanak.


Zusatzinformationen - Direktlinks HU

Kapcsolat

Budapesti iroda a City Center épületében
S IMMO APM Hungary Kft.
Bajcsy-Zsilinszky út 12.
1051 Budapest
Tel.: (+36 1) 429 50-50
Fax: (+36 1) 429 50-55
office@simmoag.hu

Kapcsolat

Google Maps App starten