A River Estates irodaház a Váci úti irodafolyosó középső szakaszán helyezkedik el, metróval, trolibusszal és busszal egyaránt könnyedén megközelíthető. Az épület közelében szállodák, éttermek és egészségügyi központok, valamint pénzintézetek és vásárlási lehetőségek – pl. a Lehel téri piac és a WestEnd City Center – helyezkednek el.

Zöld minősítésű, rugalmas irodaterek

A River Estates modern, BREEAM In-Use tanúsítvánnyal rendelkező épülete számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, mely a bérlők kényelmét szolgálja. A rugalmas válaszfalazási lehetőségeknek köszönhetően egy emeleten 700–2900 m²-es bérlemények alakíthatók ki. Az utóbbi méret egyterű elrendezés esetében 460, válaszfalas elrendezésnél pedig 276 munkaállomás kiépítésére alkalmas. Minden bérlemény részét képezi a saját teakonyha és mosdó. A nyitható ablakokkal rendelkező épület minden része természetes fényben bővelkedik.

Kényelmi funkciók a River Estates bérlői számára 

Az épület összesen 20 245 m²-nyi iroda- és üzlethelyiséget, valamint a háromszintes mélygarázsban 356 őrzött parkolóhelyet kínál. A főbejáraton kívül még három bejárattal rendelkezik a River Estates, amelyek akár külön recepcióként is szolgálhatnak a több emeletet használó bérlőink számára. Az épületben recepció és 24 órás biztonsági szolgálat áll rendelkezésre. A kényelmes munkakörnyezetet két parkosított belső kert, épületen belüli étterem, és DM biztosítja. A bérlők igényeit ezenkívül kerékpártárolók, zuhanyzók és öltözők szolgálják.

Építés éve 1998
Tanúsítvány BREEAM In-Use Very Good (Asset Performance)
Elhelyezkedés Kiváló elhelyezkedés a Váci úti irodafolyosó közepén, az M3-as metró megállójától (Dózsa György út) egy percnyi sétára, a 15-ös és 115-ös busz és a 75-ös és 79-es trolibusz megállóinak közelében
Szolgáltatások 24 órás biztonsági szolgálat, étterem, DM, mélygarázs
Fő bérlők Digi, Danone, Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány, Erzsébet Táborok, P.Dussmann, KIFÜ, EPTA