A Pódium Budapest szívében, a Nagymező utcában – a „budapesti Broadway”-n – található, metróval, trolibusszal és busszal egyaránt könnyedén megközelíthető. Az épület közvetlen közelében szállodák, színházak, éttermek, kávézók, kulturális-, egészségügyi központok, pénzintézetek, valamint kormányhivatalok helyezkednek el. Ezenkívül rövid sétával élelmiszerboltok, fitneszterem és ruhatisztító is elérhető.

Napfürdő a teraszokon

A Pódium épületében kilenc szinten összesen 5 739 m² bérbe adható terület, háromszintes mélygarázs, és 24 órás biztonsági szolgálattal rendelkező recepció található. Minden bérlemény saját teakonyhával és mosdóval van felszerelve. Zuhanyzók, öltözők, valamint a mélygarázsban kialakított kerékpártárolók is a bérlők rendelkezésre állnak.

Az épület természetes fényben gazdag, az ablakok nyithatóak, és belső árnyékolókkal felszereltek. Az akadálymentesített Pódium irodaházban négycsöves fan-coil rendszer működik. A felső emeleteken található bérleményekhez saját terasz tartozik, a 7. emeleti közös terasz pedig minden bérlő számára elérhető.

Építés éve 1992
Elhelyezkedés Központi elhelyezkedés a belvárosban, az M1-es és az M3-as metró állomásától 3–4 percnyi sétára (Andrássy út, Arany János utca), 70-es, 72-es, 73-as és 78-as trolibusz és 9-es és 105-ös busz megállójának közelében
Szolgáltatások 24 órás biztonsági szolgálat, mélygarázs, rugalmas térkialakítás, teraszok
Bérlők Liligo, CodeCool és NDVR Labs