A felelőség korlátozása

Az S IMMO APM Hungary Kft. nagy odafigyeléssel gyűjtötte össze az ezen a webhelyen közölt információkat. Ugyanakkor az S IMMO APM Hungary Kft. semmilyen felelősséget, jótállást vagy garanciát nem vállal a webhelyen megjelenő adatok és információk helyes, teljes, pontos és naprakész voltával kapcsolatban. A hibák elfogadottak. Az S IMMO APM Hungary Kft. semmilyen felelősséget nem vállal különösen az olyan károkért, amelyek közvetlen vagy közvetett módon az ezen a webhelyen közzétett információkhoz kapcsolódnak.

Módosítások

Az S IMMO APM Hungary Kft. fenntartja a jogot arra, hogy az itt közzétett információkon értesítés nélkül módosításokat vagy változtatásokat végezzen. Az S IMMO APM Hungary Kft. nem vállal jótállást vagy garanciát arra, hogy a webhely vagy annak tartalma megszakítás nélkül elérhető lesz, vagy hogy egyáltalán elérhető lesz-e. 

Szerzői jog

A webhelyen közzétett összes tartalom szerzői jog által védett. A szövegek, képek és ábrák szerzői jog és egyéb tulajdonjogok által védettek. A tartalmat tilos kereskedelmi célokból lemásolni, terjeszteni, módosítani és külső felek számára elérhetővé tenni. 

Hivatkozások

Az S IMMO APM Hungary Kft. nem ellenőrzi tartalom és törvényesség szempontjából az egyéb olyan webhelyeket, amelyekhez közvetlen hozzáférést (hivatkozásokat) biztosít az S IMMO APM Hungary Kft. webhelyein. Az S IMMO APM Hungary Kft. semmilyen felelősséget és kötelezettséget nem vállal az ilyen webhelyek tartalmáért. Az S IMMO APM Hungary Kft.-nek nincs befolyása ezen webhelyek tartalmára, és kifejezetten elhatárolja magát az azokon közzétett, törvénytelen tartalmaktól. 

Nyelvek

Az S IMMO APM Hungary Kft.-vel magyar és angol nyelven folytathat kommunikációt.